Tilskuddsseminarene i Rom for Kultur 2014

Prosjektet Rom for Kultur 2013 – 2015 og Troms fylkeskommune gjennomførte en tredagers seminarrunde i Troms 14.-19. juni 2014. Vi tok med oss Kulturrådet og Musikkutstyrsordningen for å gi kulturaktørene i Troms informasjonspåfyll om deres ordninger, samt info om ordninger som fylkeskommunen selv har og/eller forvalter eller gir råd på vegne av andre.

Seminarene ble holdt i Harstad, Tromsø og Kåfjord, og samlet tilsammen ca 100 deltagere. Det ble gode diskusjoner og mange spørsmål som vi har samlet her; Spørsmål og svar på tilskuddseminarene

Alle presentasjonene fra seminarene finner du her (i pdf format):

Vi takker spesielt våre gjester fra Musikkutstyrsordningen og Kulturrådet for at de deltok, og alle som ellers bidro og deltok! Kulturrådet har lagt ut en flott stemningsrapport: Jording i Troms, les gjerne den.

Vi oppfordrer alle til å ta kontakt med saksbehandlerne om det er noe du lurer på i forbindelse med ordningene eller om prosjektet ditt er relevant i ordningen. Vær obs på at både MUO og Kulturrådet har flere saksbehandlere på de ulike ordningene, så sjekk hjemmesidene for mer informasjon.

Kontaktpersoner som var med i Troms:

Troms fylkeskommune, kulturarv og bygningsvern: Bente Nordhagen / Olav Austlid
Troms fylkeskommune, spillemidlene: Johnni Håndstad