Prosjektside Galtnes samfunnshus

Bakgrunn og mål for prosjektet

  • Samfunnshuset er funksjonelt og flott vedlikeholdt med god og bra aktivitet, men utforming på bakscene og manglende tilstøtende rom bak scene, samt garderobefasiliteter, gjør det vanskelig med sceneaktivitet for revy og arrangørgruppa.
  • Utbyggingen vil gi rom bak scene til avlastning/backstage-rom, lager og økt kapasitet på garderober for aktører/artister fra sceneområdet.
  • Oppgraderingen omfatter akustiske tepper, echovelour for bedre tilrettelegging for konserter, og bedre avskjerming mellom kjøkken og sal.
  • Flickr: bilder av Galtnes samfunnshus

Ferdigstillelse

Galtnes samfunnshus tok i bruk ny utbygd del første gang under revylagets årlige revy i januar 2017. Vi gratulerer!

Prosjekteier

UL/BL Unglyn

Kontaktpersoner i prosjektet

Leder hovedstyre: Karin Mikkelsen: karin-lm(at)hotmail.com
Leder husgruppa: Gøran Henriksen: skoglyst(at)gmail.com

Rom for Kultur kan bidra med følgende i delpiloten

  • Veiledning og bistand i prosess og fremdriftsplaner
  • Bidra med relevant fagkompetanse ved behov og etter avtale
  • Annen veiledning og råd som laget eller prosjektet måtte se komme, kan vurderes underveis

Planer, dokumenter, referat o.l.

Referat møte 27.9.15
Referat oppstartsmøte for byggestart, mai 2016
Oppgradert tegning pr okt 15
fasade- og plantegning, forslag 2015 (forslag fra Ferdighus AS Sørreisa)

Relevante lenker i denne delpiloten

IL/BL Unglyn
Spillemidler til lokale kulturbygg
Sørreisa kommune