Prosjekter i Troms

Siden oppstarten i 2013 har Rom for kultur fulgt flere prosjekter og prosesser i fylket. Noen er gjennomført, andre er fortsatt i prosess, og noen endte prosessen med at man kom frem til andre behov for sitt lokale, eller fant ut at prosjektet måtte utsettes eller avblåses.

Under er noen eksempler fra disse prosjektene, med dokumenter som søknader, referater, tegninger og lignende, som de har godtatt at vi deler, slik at deres erfaringer kan komme andre til gode. Det er ikke nødvendig at alle må finne opp hjulet på nytt, så sjekk ut om det er lignende prosjekt og prosesser dere skal inn i, kanskje har noen her allerede gjort seg erfaringer og betraktninger som dere kan ta med inn i deres kommende arbeid.

Har du et prosjekt du gjerne vil dele dine erfaringer med andre gjennom å vise det her, ta kontakt med oss – eller ta kontakt om du ønsker bistand og hjelp til ditt prosjekt.

 

Kiilgården – Skjervøy kommune. Status: ferdigstilt.

Lyngen folkebibliotek – Lyngen kommune. Status: løpende prosess.

Mellembygd kultur -og oppvekstsenter – Målselv kommune. Status: delprosjekter ferdigstilt.

Solli samfunnshus – Senja kommune (tidligere Tranøy). Status: utsatt / avlyst.

Kanebogen skole – Harstad kommune. Status: ferdigstilt.

Senter for nordlige folk – Kåfjord kommune. Status: ferdigstilt.

Galtnes samfunnshus – Sørreisa kommune. Status: ferdigstilt.

Øvre Salangen grendehus – Salangen kommune. Status: utsatt / avlyst.

Sandstrand grendehus – Tjeldsund kommune (tidligere Skånland). Status: ferdigstilt.

Visningssted for visuell kunst i Midt-Troms/ Kulturhuset i Finnsnes, Senja kommune (tidligere Lenvik). Status: omdefinert.