Webinar om tilskuddsordninger: Spillemidler til kulturarenaer

Når:
3. desember 2020@18:00-19:30
2020-12-03T18:00:00+01:00
2020-12-03T19:30:00+01:00
Hvor:
på den digitale plattformen TEAMS
Pris:
Kontakt:
Anne Mette Sætra

Kjære alle dere som eier eller drifter en kulturarena!

VELKOMMEN TIL WEBINAR OM TILSKUDDSORDNINGER – DEL 2

Troms og Finnmark fylkeskommune inviterer gjennom sin tverrfaglige satsing Rom for kultur, til en serie med webinarer om tilskuddsordninger som er relevant for deg som vil oppgradere din kulturarena byggteknisk eller på utstyrsfronten, eller er i tenkeboksen om å bygge noe nytt.

På dette andre webinaret presenteres Spillemidler til kulturarenaer

Målet for tilskuddsordningen er å bidra til egnede lokaler, bygninger og utearealer som gir rom for ulik kulturell virksomhet.

Tilskudd kan gis til kulturarenaer med regionale og/eller lokale funksjoner, grendehus, samfunnshus, flerbrukslokaler eller spesiallokaler for kunst og kultur slik som bibliotek, bygg for museum, scenekunstlokaler, konsertsal eller formidlingslokaler for billedkunst.

Midlene kan benyttes til nybygg, ombygging og modernisering av kulturarenaer, men ikke til vedlikehold og drift.

Sjekk fylkeskommunens hjemmesider for mer info om ordningen.

Webinaret er GRATIS – møtelenke sendes til påmeldte deltagere før møtestart. PÅMELDING SKJER HER