Regionalt fagseminar om UU og Tilgjengelighet

Kontakt:
Anne Mette Sætra
77788222

Fagseminaret er en del av Norske konsertarrangørers «Tilgjengelighetsmerket», som er et kurs og en sertifisering av arrangører/ arenaer som oppfyller kriteriene for god tilrettelegging.

Fagseminaret gir en innføring i tilgjengelighet som angår informasjon, billettbestilling, trinnfri adgang, HC-toalett, teleslynge, skilting, merking og sikkerhet.

Målet er bedre tilgjengelighet på festival-/kulturarenaer for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser, og bedre mulighet for denne målgruppen å delta som frivillig og få tilrettelagte oppgaver.

MÅLGRUPPE: alle som lager kulturarrangement (arrangører), og alle som eier eller drifter en kulturarena der det foregår kulturaktiviteter.
(festivaler, bibliotek, kulturhus, museum, samfunnshus, grendehus, konsertarrangører, teater -og revylag, korforeninger, osv.)

Fagseminaret i Troms er GRATIS å delta på. Vi serverer kaffe / te og noe å bite i.

MELD DEG PÅ VED Å KLIKKE HERhttps://forms.gle/1Yyr2pM8bQY18zpk8
Påmeldingsfrist: 16. september 2019

Seminaret er et samarbeid mellom Norske Konsertarrangører (NKA), Rytmisk Kompetansenettverk i Nord (RYK), Fylkesrådet for funksjonshemmede i Troms, Kommunale råd for funksjonshemmede i Troms og Troms fylkeskommune /Rom for kultur.